Speel jezelf in DE ELF

De kans om profvoetballer te worden!

Schrijf je in voor Speel jezelf in DE ELF en maak kans op:

-                  Je eigen foto in de Nationale Voetbalgids

-                  Deelname aan de ELF Voetbalkampen

-                  Een unieke ervaring bij een profclub

31 mei is de nationale finale van Speel jezelf in DE ELF, op de velden van vv UNO in Hoofddorp!

Golazo

Bij Speel jezelf in DE ELF gaan wij op zoek naar de talentvolste en sportiefste jongetjes en meisjes van Nederland. Hierbij richten we ons op de D-, E– en F pupillen. In de herfst-, krokus- en meivakantie organiseren wij door heel Nederland een aantal voorrondes. Gedurende deze dagen zal een onderling toernooi worden gespeeld en een clinic worden gegeven toegespitst op een bepaald onderdeel van het spel. Bij iedere voorronde zijn scouts aanwezig van Intlsports en zij kiezen 11 spelertjes per leeftijdscategorie. Zij zijn DE ELF van die dag en gaan het aan het eind van het seizoen tijdens de landelijke finaledag opnemen tegen al die andere ELF’s uit andere voorrondes en gaan strijden om de landstitel. Uit de deelnemers aan deze finaledag worden uiteindelijk DE ELF van Nederland  (D, E en F) gekozen. Deze spelertjes krijgen tussen alle profvoetballers hun eigen foto in de Nationale Voetbalgids en maken kans op deelname aan een Real Madrid Voetbalkamp t.w.v. € 390,-. Verder zorgen wij voor een unieke ervaring bij een club uit het Betaalde Voetbal. Op deze manier wil ELF Voetbal jou helpen om je droom te verwezenlijken. Profvoetballer worden..

 

SoccerSpeel jezelf in DE ELF is op zoek naar al die voetballertjes die ervan dromen om ooit profvoetballer te worden. Die niets liever willen dan de hele dag voetballen. Al deze voetballertjes geboren tussen 1/1/2001 en 31/12/2006, jongen of meisje, lid van een voetbalvereniging of niet, zijn van harte welkom op één van de voorrondes van Speel jezelf in DE ELF.

Deelname aan één van de voorrondes kost €29,95 per kind. Daarvoor ben je de hele dag onder begeleiding aan het voetballen, krijg je een speciale clinic en een verrassingspakket. Maar bovenal krijg je natuurlijk de kans om jezelf in de picture te spelen en een plaats te bemachtigen in DE ELF.

  

Eindelijk was het dan zo ver. De allereerste voorronde van Speel jezelf in DE ELF bij S.V. Zandvoort. Ruim tachtig spelertjes hadden zich aangemeld verdeeld over de leeftijdscategorieën van D-, E- en F-pupillen.In de krokusvakantie vonden er nogmaals twee voorrondes plaats, ditmaal bij T.O.S. Actief en FC Breukelen. Ook hier waren de deelnemers zeer enthousiast. Op de velden van vv UNO in Hoofddorp vond de laatste voorronde van Speel jezelf in DE ELF plaats en werden de laatste deelnemers voor de finaledag geselecteerd. Onderling werden er een toernooi gespeeld en er was twee keer een half uur ingeruimd voor een speciale clinic door gecertificeerde trainers van de KNVB. De scouts van Intlsports waren de hele dag aanwezig om de beste elf jongetjes per leeftijdscategorie eruit te pikken. Makkelijker gezegd dan gedaan want er liepen behoorlijk wat talentjes in de rondte. 

Wat opviel was de enorme inzet en toewijding waarmee gespeeld en getraind werd. En natuurlijk het ongelooflijke enthousiasme. Dat spatte er aan alle kanten vanaf. Tijdens de lunchpauze waren de kinderen binnen tien minuten alweer terug op het veld en bleek de honger naar voedsel reeds omgezet in honger naar de bal.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Speel jezelf in DE ELF.

Intlsports -logov 1_500x 194[1]

Coerver -Coaching -cmyk -logo 1[1]