Realmadrid Foundation Campusexperience

Voor even superster!

Logoblanco BAJA

De namen van alle sterren uit het heden en verleden kan iedereen wel dromen. Allemaal supersterren spelend voor de succesvolste club op Aarde. Zou het niet fantastisch zijn om zelf een Galáctico te zijn…? Om precies zo te trainen als de spelers in Spanje ook doen. Met echte trainers uit de Realmadrid Foundation die speciaal uit Spanje worden ingevlogen. En misschien ben jij wel de nieuwe superster en speel je over een paar jaar in een uitverkocht stadion. Wil jij even een vedette zijn en heel veel plezier hebben? Als jij de uitdaging aandurft, meld je dan hier aan voor een Realmadrid Foundation Campusexperience.

 

Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om mee te doen, zal de Realmadrid Foundation Campusexperience tijdens de komende meivakantie - van 28 april tot en met 2 mei - bij verschillende clubs plaatsvinden, te weten Amstelveen Heemraad, SV Zandvoort en S.V. Den Hoorn.

Per club zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij, want vol is vol! Klik HIER voor meer informatie over de Realmadrid Foundation Campusexperience tijdens de meivakantie.

Bekijk hier de mening van ouders van eerdere deelnemers!

Deelname aan de Realmadrid Foundation Campusexperience betekent:
- Officieel trainingstenue (shirt/korte broek/kousen)
- Officieel Realmadrid Foundation Campusexperience certificaat
- Vijf dagen gezond eten en drinken, animatieprogramma en plezier
- Na een week een betere voetballer, ongeacht het instapniveau
- Kennis maken met speciaal ontwikkelde trainingsmethoden
- Kennis maken met toptrainers
- Kans op een plek in de jeugdopleiding via de Realmadrid Foundation Campusexperience

Dichterbij kan je in Nederland niet komen!

Voor de ouder(s):
- Kinderen worden gebracht vanaf 8.30 uur en kunnen weer worden opgehaald vanaf 17.00 uur, wat u als ouder(s) de mogelijkheid geeft om een eigen invulling te geven aan uw week
- De kinderen staan een week lang in de spotlights!

Let op: het is mogelijk om per dag in te schrijven voor de Realmadrid Foundation Campusexperience op de verschillende locaties. Schrijf je nu in!

HFCHalaMadrid