ELF Voetbalkampen presenteert...

Braziliaanse Voetbalweek, ADO Den Haag-, N.E.C.-, De Graafschap Voetbal Dagen

SoccerID organiseert, in samenwerking met ELF Voetbal, verschillende voetbalkampen voor jonge talenten. Deze vallen onder de naam ELF Voetbalkampen en zijn de actiefste, leukste en leerzaamste kampen van Nederland. In minder dan een week tijd kan de deelnemer tijdens één van de diverse kampen met sprongen tegelijk vooruit gaan. Bij de ELF Voetbalkampen is het ook mogelijk om per dag in te schrijven en iedere dag staan er weer andere onderdelen van het spel centraal.

Zo stonden er tijdens de afgelopen meivakantie allerlei kampen op het programma, zoals – op meerdere locaties – de Braziliaanse Voetbalweek en de ADO Den Haag-, N.E.C.-, en De Graafschap Voetbal Dagen; hier kunnen voetballers tussen de 6 en de 14 jaar hun techniek bijspijkeren.

Gedurende de Braziliaanse Voetbalweek krijgen de talenten trainingen gebaseerd op de filosofie van hét voetballand bij uitstek en gastheer van het WK Voetbal deze zomer: Brazilië. Er staan de gehele week verschillende onderdelen op het programma; zo leren de deelnemers onder meer pingelen als Neymar, dribbelen als Kaká en balcontrole als Dani Alves.

Op het trainingscomplex De Eendracht in Nijmegen trainen de talenten even als een echte prof tijdens de N.E.C. Voetbal Dagen; deze dagen trekken veel rood-groen-zwarte deelnemers. Trainingen worden gegeven door coaches van de club en gedurende de dagen leren voetballertjes allerlei nieuwe voetbalzaken.

Foto Artikel Speelveld ELF Voetbalkampen

Ook zijn er de De Graafschap Voetbal Dagen, op het officiële trainingscomplex van de club. De deelnemers kunnen zich tijdens dit kamp voor even een échte Superboer voelen en krijgen training van jeugdtrainers van De Graafschap. 

Tenslotte zijn er ook de ADO Den Haag Voetbal Dagen. Tijdens dit evenement krijgen de deelnemers de kans om zich een groen-gele vedette te voelen en trainen ze als echte professionals. Uiteraard weer begeleid door coaches uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

Binnenkort vinden er weer nieuwe edities van de voetbalweken plaats, dus houd www.elfvoetbalkampen.nl in de gaten! 

 

 

 Twitter Icon   Facebook -logo