Voetbaldagen N.E.C. in de meivakantie!

Na het succes van de N.E.C. Voetbalkampen in de meivakantie en de herfstvakantie, organiseren wij opnieuw een N.E.C. Voetbalkamp!

Heb jij een rood-groen-zwart hart en wil jij weten hoe het voelt om speler van N.E.C. te zijn? Schrijf je dan nu in voor de N.E.C. Voetbal 3-Daagse in de meivakantie van 2015 van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 mei 2015. Dit is je kans om te voetballen op trainingscomplex De Eendracht van N.E.C.

Tijdens de N.E.C. Voetbal 3-Daagse in de meivakantie van 6 tot en met 8 mei leren onze trainers jou allemaal nieuwe en coole voetbaltechnieken en trucs die je zo aan je vriendjes en vriendinnetjes kunt laten zien of uitproberen tijdens een wedstrijd. Wacht alleen niet te lang want vol is vol…

Tijdens de N.E.C. Voetbal 3-Daagse gaan onze trainers van Voetbal Academie N.E.C./FC Oss er alles aan doen om van jou een nóg betere voetballer te maken. Voor even ben je profvoetballer in het eerste van N.E.C. en zorgen wij ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. De passie die wij voor voetbal hebben willen wij heel graag aan jou overbrengen. Daarnaast gaan we natuurlijk ook heel veel plezier maken, want voetbal is dan misschien de belangrijkste bijzaak van het leven, plezier staat bij ons altijd voorop! De N.E.C. Voetbal 3-Daagse is bedoeld voor iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar (jongens en meisjes).

Voor meer informatie en om in te schrijven ga naar: www.elfvoetbalkampen.nl.